بسیاری از خانواده ها بر این باورند که گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله ارزش تغذیه ای بیشتری دارد و چون بافت نرم و لطیفی داشته و طعم و بوی دلچسبی به انواع خوراک و خورش های سنتی می دهد، فقط گوشت گوسفند را می پسندند و هیچ نوع گوشت دیگری به مذاق شان خوش نمی آید.
خرید اینترنتی گوشت گوساله
درست است که گوشت گوسفند موافق ترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن بیشتر از گوشت گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر برابری می کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است با این تفاوت که گوشت گوسفند بسیار چرب و افزاینده کلسترول و تری گلیسیرید خون است، اما گوشت گوساله تازه علاوه بر آن که کم چرب تر است در مقایسه با گوشت گوسفند کلسترول پایین تری دارد. پس افرادی که دچار چربی خون بالا، ناراحتی های قلبی و دیابت هستند بهتر است گوشت گوسفند را از برنامه غذایی شان حذف کنند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران